Tilbud til skolerne

Faglig undervisning på hesteryg

På Det Unikke Tilbud trænes børnene muskulære-, motoriske-, og sociale egenskaber; samtidig med, at de modtager faglig undervisning.

 

Kombinationen af faglig undervisning og omgangen med heste giver børnene et bedre forhold til faglig læring. Børnene trives bedre og udvikler sig positivt.

HVAD

LAVER BØRNENE PÅ DET UNIKKE TILBUD?

 

Børnene indgår i 1 times heste-assisteret læring og undervisning pr. gang. Derudover vælger nogen lærere/pædagoger at inkludere formiddagsspisning, leg mv. på ridecenterets arealer.

 

Timen starter i stalden, hvor børnene får tildelt hest og assistent. Efterfølgende går børnene i gang med at strigle hesten, rense hove og sadle op.

 

I denne klargørende del, bruger børnene deres krop og muskler på at børste hesten, rense hove, hente sadel mv. De bruger også deres finmotoriske egenskaber til at spænde remme på hoved- og sadeltøj. Endvidere bruges der tid på snakke om de situationer der opstår med heste:

 

Her handler det både om, hvad man gør i situationerne, men også hvorfor man gør som man gør.

 

Når børnene er kommet op på hestene, forløber resten af undervisningstiden med blandet undervisning i dansk, matematik, engelsk og/eller almen viden. Samtidig med den faglige undervisning, afveksles der med rideundervisning, der skaber betænkningstid, og glidende overgange fra en opgave til den næste.

 

'Ride'-undervisningen har særlig fokus på grundbalance og opbyggelse af stærk kernemuskulatur hos børnene.

Tilbud til skolerne

 

DET UNIKKE TILBUD ER ET SUPPLEMENT TIL DEN ALMINDELIGE UNDERVISNING, DER HJÆLPER BØRNENE TIL EN BEDRE SKOLEGANG.

 

FOKUSSET LIGGER PÅ DE BØRN, DER HAR SVÆRRE VED AT BEFINDE SIG GODT OG UDVIKLENDE I DE RAMMER ET ALMINDELIGT KLASSEVÆRELSE KAN TILBYDE.

 

MED 2-3 UNDERVISNINGSTIMER OM UGEN PÅ DET UNIKKE TILBUD, OVERKOMMER BØRNENE DERES MOTORISKE-, MUSKULÆRE- OG/ELLER SOCIALE UDFORDRINGER. RESULTATET ER ØGET FAGLIG INDLÆRING OG GENERELT STØRRE TRIVSEL HOS BØRNENE.

askov.ridecenter@mail.dk

+45 24 98 68 22

KONTAKT OS ELLER UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

 

- Så får vi os en god snak og finder ud af, om jeres børn kan beneficere af Det Unikke Tilbud på Askov Ridecenter.

 
 
 
 

Askov Ridecenter - Det Unikke Tilbud

Askovvej 49,

4733 Tappernøje

 

askov.ridecenter@mail.dk

+45 24 98 68 22

www.askovridecenter-detunikketilbud.dk